Chalet Plevier

Het chalet is ruim en practisch ingedeeld. Door de grote ramen en schuifpui heeft u niet alleen veel licht, maar ook goed zicht op de tuin en vijver. Via de schuifpui komt u op een royale overdekte veranda.
De tuin ligt op het zuiden en is ruim opgezet met een terras naast het chalet. Aan de voorkant van het chalet is een parkeerplaats voor 1 auto.

Indeling van het chalet

Het chalet heeft een oppervlakte van 50m2. Via de voordeur komt u in het halletje met een bergkast met onder andere een wasmachine en de cv installatie. Via het halletje komt u ook in de badkamer met douchecabine, wastafelcombinatie en toilet.

In de gezellige woonkamer treft u alles aan voor een aangenaam verblijf. De open keuken heeft een vaatwasser, inbouw magnetronoven, vier pits gascomfort en een koel/vriescombinatie.

De woonkamer geeft toegang tot twee slaapkamers. De rechter slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. De grote hang/legkast heeft voldoende ruimte. De tweede slaapkamer heeft een combinatie van een tweepersoonsbed en een hoogslaper.

Alle kamers hebben radiatoren en dubbelglas. 

In het tuinhuis staan 2 fietsen die u kunt gebruiken.

Telefoon: 0033(0) 960 351 101
Email: peterenjokevanderbijl@gmail.com
foto's cloudeau